Wednesday, August 21, 2013

PROMOSI ! PRODUK HILANG BULU

TAWARAN PROMOSI !!!!


PRODUK PUFF IT DESTRUCTURIZER  RM 80 
+ EMJOI TWEEZE  RM40


 HANYA RM100 SAHAJA 



+



PM /WATAPSS 017-3656958 / 013-2303811


Friday, June 14, 2013

DeBella Aloe Vera Gel

DeBella Aloe Vera Gel
Harga RM38
220gm 

Anda boleh dapatkan Aloe Vera Gel jika:

  1. Mengalami gatal-gatal
  2. Terkena gigitan nyamuk ataupun semut
  3. Ada kesan parut biru di kulit
  4. Jerawat
  5. Melecur terkena benda panas
  6. Buasir
  7. dan banyak lagi kegunaannya.

Saya recommend perlu ada sekurang-kurangnya satu botol dalam satu rumah.

Mengapa?

Jika ada kecemasan, kecederaan seperti terkena minyak panas contohnya, jeli inilah pilihan yang terbaik buat anda.
Jeli ini mempunyai ciri-ciri berikut:

  1. Mudah kering
  2. Tidak melekit
  3. Bau wangi (tidak terlalu kuat baunya)
  4. Tiada warna
  5. Mudah dibawa kemana-mana
  6. Tidak merbahaya (anak-anak kadangkala gunakan untuk dijadikan losyen tangan)
  7. Sejuk saja bila di sapu ..sakit jadi aman jer....

Khasiat dan Keajaiban De Bella Aloe Vera Gel untuk Anda

  • Darah yang bertoksid perlu dicuci dan dibersihkan untuk kesihatan yang lebih baik. De Bella Aloe Vera Gel berupaya mencuci saluran darah dan melancarkan pengaliran darah keseluruhan badan dan menyingkirkan segala kotoran yang tidak sepatutnya berada di dalam tubuh badan manusia.
  • Memberi tenaga kepada tubuh badan dengan menyediakan pelbagai jenis khasiat yang diperlukan oleh tubuh badan yang sihat seperti vitamin, zat galian, enzim, asid amino dan sebagainya.
  • Mampu memulihkan fungsi organ tubuh badan yang telah luntur dari masa ke semasa, sekaligus memulihkan pelbagai masalah berkaitan dengan kesihatan.
  • Aloe Vera menghentikan alahan serta mencegah dari gatal-gatal kulit.
  • Aloe Vera berfungsi memecah dan menghakiskan keluar tisu-tisu yang telah mati serta nanah melalui tindakan enzim-enzim Proteolytic dan membersihkan luka.
JIKA ANDA :-
Adakah anda pengidap Migrain atau selalu menghadapi sakit kepala? 
Adakah anda juga mempunyai masalah rambut gugur,berkelemumur atau bercabang? 
Rekomen:----
RM30


Gunakan produk rawatan kepala/rambut.
Minumlah Aloe Vera untuk memberangsangkan darah dikepala. Mandilah dengan menggunakan De Bella Shampo Icy Cool yang kaya dengan aloe vera yang bertindak merawat kepala anda.
Bagi mengatasi masalah rambut gugur, gunakanlah Aloe Jelly dan sapukan rata-rata di kulit kepala. Ia membantu memberangsangkan pertumbuhan sel kulit yang baru. Gunakan Icy Cool untuk rawatan sapuan ketika anda mengalami kesakitan migrain atau sakit kepala.


Friday, October 12, 2012

JAMU SUSUK DARA (JSD)



Untuk anda yang ingin mencuba produk Jamu Susuk Dara...Stok yg sedia ada seperti berikut:

1. Collegen Delimalicious White RM100 (CDW) 
- memberikan tenaga, mencantikkan serta mengetatkan miss v, menjadikan payudara serta punggung anda tegang
2. Collagen Herbarium White RM78 (CHW)
-

3. Berynna Vit-C RM 38 (BERYNNA)


4. Jamu Pengantin Dara RM65.00  (JPD)
- membersihkan vagina dari keputihan, masalah cyst, masalah period tak stabil dan mengetatkan seperti anak dara
5. Susuk Kekal Dara 2 RM45 (SKD2)
-

6. Masker vagina RM25.00 (MV)
- merapatkan bibir vagina, merawat masalah gatal dan keputihan, mencerahkan bibir dan celah

7. Coklat Love Habibi RM48.00 (CLH)
- merawat masalah angin, sembelit, senggugut, menambah tenaga dan melancarkan darah

8. Medicated Deep Hot Lotion Rm48.00 (MDHL)

- memecahkan lemak badan, melancarkan darah, merawat masalah sakit sendi 

9. Anggun Pesona Soap RM46.00 (APS)
- merawat masalah selulit, jerawat badan, parut, dan memecahkan lemak

10. Clear Skin Soap RM38.90 (CSS)

- merawat masalah resdung, jerawat yang teruk

11. Seri Cahaya Soap RM38.90 (SCS)
-

12. Intim Gel RM76.00 (IG)

- merawat masalah faraj kering, merapatkan dan merawat masalah bau, gatal serta keputihan

13. Feminine Wash RM56.00 (FW)

- merawat masalah keputihan, bau dan gatal, merapatkan dan menyamankan

14. Jamu Jalinan Cinta RM48.00 (JJC)
- sesuai utk ibu berpantang, merawat masalah jerawat badan, masalah period tak stabil
15. Jamu Seri Cahaya RM48 (JSC)
-

16. Minyak Ikat Kasih RM65.00 (MIK)
- menguatkan/membesarkan zakar, memontokkan payudara dan punggung, sebagai pelincir dan tahan lama

17. Jamu Lelaki Jutawan RM65 (JLJ)

-

18. Jamu Emas RM65 (JE)
-

19. Kopi Pacak Power RM57.90 (KPP)
-

20. Kopi Anggun Pesona RM57.90 (KAP)
-

21. Magic Pretty Dara RM76 (MPD)
-

22.Magic Collagen Kiss RM25 (MCK)
-

Dapatkan konsultasi anda sekarang!

Friday, August 10, 2012

PUFF-IT MIRACLE POWDER






Bahan-bahan nya adalah dr bahan semulajadi dr pergunungan di Indonesia...di formulasi 

moden oleh founder ...boleh tinjau website http://www.facebook.com/puffitpowder/info



Monday, June 4, 2012


Anda boleh melihat feed back dari pelanggan luar negara kepada Puff-it di Indonesia :-


Alhamdullillah...Dah lama tak update blog ni...sibuk sesangat dengan aktiviti sendiri pun benggong nak fikir ....hahaha...alhamdullillah juga produk Puff-it semakin mendapat sambutan....baru jer stok baru sampai ...terima kasih kepada pelanggan yang sabar menunggu stok in...